Aurinkokuivatut tomaatti-fetapasteijat sopivat noutopöytään ja maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin.
Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
24 annosta
Kasvis
Ainekset
Aurinkokuivatut tomaatti-fetapasteijat:
1 iso (600 g)
lehtitaikinalevy
1
kananmunankeltuainen
1 ½ rkl
kuorittuja seesaminsiemeniä
Täyte
1 dl
pinjansiemeniä
1 dl
aurinkokuivattutomaattipestoa
100 g
fetajuustoa
kaksi kourallista
babypinaattia
2 tl
kuivattua minttua
Valmistusohje
Aurinkokuivatut tomaatti-fetapasteijat leivotaan helposti näin:
1. Anna taikinan sulaa pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli sulanut taikina hieman jauhotetulla pöydällä suora- kaiteenmuotoiseksi (30 x 45 cm) levyksi. Leikkaa taikina pituussuunnas- sa kahteen osaan.
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja hienonna. Levitä molem- pien levyjen pitkille sivuille ensin tomaattipestoa. Kuutioi fetajuusto ja hienonna pinaatti. Ripottele peston päälle fetajuusto, pinjansiemenet ja kuivattu minttu. Levitä päälle hienonnetut pinaatit.
3. Kääri molemmat levyt tiukoille rullille. Sivele pinnat keltuaisella ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Leikkaa rullat noin 3 cm annospaloiksi ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille.
4. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 12 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tomaatti-fetapasteijat